Mijn passie

Ik ben een ‘talent agent’ in hart en nieren; al mijn hele leven verbind ik talent met werk. Als levenslange student over ontwikkeling van mensen in werk, houdt één vraag mij bezig: hoe verandert of verbetert iemand daadwerkelijk in werk of loopbaan?

Mensen zijn slechts een kleine stap van een verandering verwijderd: een loopbaanvraag vanuit een iets ander perspectief bekijken maakt dat er een wereld voor je open gaat. Loopbaancoaching en -advies is krachtig en impactvol. Ik help jou om nieuwe perspectieven te zien. Ik help jou je ambitie te realiseren.

Antijneke
Ik ben Antijneke Castermans en ik ben loopbaanprofessional. Mijn missie is jouw vooruitgang. Ik ben actiegericht en lever maatwerk.

Mijn achtergrond

Ik ben van oorsprong HR Manager en Talent Manager bij internationale organisaties. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het beleid rond Talent Management. Door deze ervaring herken ik talenten en weet ik hoe ik jou laat excelleren door jouw talenten maximaal te benutten.

Naast mijn werk als Talent Manager heb ik de Post HBO opleiding tot Loopbaanprofessional en een Master in Personeelsontwikkeling afgerond. Bovendien ben ik opgeleid als Coach.

Daarnaast ben ik geaccrediteerd voor de volgende assessments:

Verder ben ik Noloc Register Loopbaancoach, ben ik geregistreerd NOBCO coach en draag ik het internationale EMCC EIA kwaliteitskeurmerk voor beroepscoaches.

Waar help ik jou?

Als loopbaancoach ben ik flexibel inzetbaar. Ik coach zowel online als face-to-face. Mijn fysieke werklocatie is Apeldoorn.