Als loopbaancoach beschik ik over een aantal instrumenten om je verder op weg te helpen. Eén daarvan is het testinstrumentarium van Pearson TalentLens. Wat kun je daar nu mee? Pearson TalentLens levert kwalitatief hoogstaande assessment tools die ondersteunen bij het zoeken naar (ander) werk. Het is de mogelijkheid om een combinatie te maken van meerdere testen die Pearson TalentLens uniek maakt en die jou het inzicht op maat geeft. Het instrumentarium zit op het vlak van profiel, leerbaarheid, weerbaarheid en motivatie.

Hoe kunnen de testen van Pearson TalentLens helpen bij loopbaancoaching?

De ingezette testen geven jou een geïntegreerd beeld van de mogelijkheden om (weer) aan de slag te gaan en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook als je herstellende bent van een burn-out geven deze testen verheldering waar je kansen liggen. Het is de onderbouwing voor hoogwaardig loopbaanadvies. 

Als gecertificeerd coach analyseer ik jouw profiel grondig. Samen met een aantal loopbaangesprekken, geven we jouw loopbaan verder richting. 

Hoe gaat dit traject?

Aan de hand van jouw loopbaanvragen en mate van zelfkennis bekijken we welk instrument hierbij het meest passend is. Indien dit een of meerdere testen is van Pearson TalentLens, ontvang je een inlog en maak je de test. Vervolgens bespreken we de uitkomsten en bepalen we de verdere opmars. 

Kosten Pearson TalentLens assessments

De kosten voor de assessments liggen tussen de €250,- en €450,- inclusief een terugkoppelgesprek. Het is verstandig deze te combineren met een aantal loopbaangesprekken. De meeste werkgevers vergoeden dit traject.

Als je een werknemer bent, informeer dan eens bij jouw werkgever naar de mogelijkheden. Vaak worden deze assessments vergoed.

Nieuwsgierig of de Pearson TalentLens assessments bij jou passen?
Kaders Factoren Type test
Profiel Biografie Biografische Checklist
Persoonlijkheid PfPi, Orpheus
Loopbaaninteresse Loopbaan Inzicht Test, Korte Interesse Test Visueel
Leerbaarheid Capaciteiten Differentiële Aanleg Test
Intelligentie Raven SPM
Competenties Competentiescan
Weerbaarheid Mentale veerkracht Resilience Scale NL
Coping Utrechtse Coping Schaal
Burn Out Utrechtse BurnOut Schaal
Psychische klachten Symptom Checklist 90-Revised
Depressie Beck Depression Inventory-Second Edition
Motivatie Prestatie versus Motivatie Prestatie Motivatie Test
Persoonlijke waarden Schaal voor Persoonlijke Waarden, Schaal voor Interpersoonlijke Waarden