(subsidieregeling van de Overheid, ingaande 1 december 2020)

Is de NL leert door regeling iets voor jou?

Wil jij in een kort traject grip krijgen op hoe je ervoor staat in je loopbaan, dan is deze ‘NL leert door’-regeling iets voor jou. Iedereen tot aan de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos of zelfstandig ondernemer bent. Deze subsidieregeling voor loopbaanadvies is ook nuttig als je aan het begin van je loopbaan staat. Door voorgaande subsidieregelingen leeft het beeld dat “NL leert door” vooral voor 45 plussers is. 

Profiteer nu van dit gratis ontwikkeladvies

Met de NL leert door regeling ontvang jij gratis ontwikkeladvies. Dit advies bestaat uit 2 loopbaangesprekken en een online arbeidsmarktscan. Je leest er hieronder meer over. De NL leert door regeling is uiterst populair. Wees er snel bij want ‘op is op’.

Wat is de NL leert door regeling?

De NL leert door regeling is een subsidieregeling van de overheid die mensen wil stimuleren hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Hierin is belangrijk je te oriënteren op mogelijkheden met behulp van gericht ontwikkeladvies. Per 1 december komt er nieuw budget beschikbaar. Dus wees er snel bij.

De overheid heeft in 2020 14 miljoen Euro beschikbaar gesteld. Dit plafond is reeds bereikt. Per 1 december 2020 komt opnieuw budget beschikbaar.

Wat gaan we doen?

In de periode van een maand houden we 2 gesprekken van 2 uur. Het eerste deel gaat over jou als mens. In het tweede gedeelte koppelen we jou als mens aan de arbeidsmarkt. Ook doe je een online arbeidsmarktscan. Na afloop van het traject heb je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige en gewenste werk, je competenties en loopbaanmogelijkheden. Als extra krijg je toegang tot een uitgebreide beroependatabase.

Wat kost het?

Dit traject, ter waarde van €700, inclusief een online arbeidsmarktscan, is geheel gratis voor jou. De regeling loopt administratief via Talagent. Je hoeft dus zelf niets te doen zolang er subsidie beschikbaar is. Deze regeling is zeer populair. Dus wees er snel bij.